Blog

  • Apartman Vir Horvátország olcsón

    Apartman Vir Horvátország akció

    Kihagyhatatlan júniusi akciókkal várjuk kedves Vendégeinket, a Villa Rosa apartmanház apartmanjaiban Vir sziget déli oldalán. A házban 2 db 4+2 fős (2 hálószoba + nappali)  és egy 2 fős stúdió apartman található, mindegyik légkondicionált és a terasza tengerre néző, a reggeli kávénk elfogyasztásakor gyönyörködhetünk a tengeri panorámában, akár kényelmes pizsamánkban is 🙂

    Az apartmanhoz ingyenes parkoló, wifi, klíma, napágyak tartoznak, kerti grillezés biztosított.

    A városi csatorna rendszerhez már csatlakoztunk, a víz ellátást kerti kút biztosítja, ami még semmilyen problémát nem okozott.

    Az időjárás rendkívül kellemes júniusban, nincs tikkasztó hőség, a tenger már kellően felmelegedett, 22 fok körüli szokott lenni. Időnként gyors záporok frissítik fel a levegőt és így a növények is meg tudnak mutatkozni teljes pompájukban.

    Horvátország területén autópályán lehet lejutni Vir szigetre, Zadar 1 kijárónál kell lejönni a pályáról, a szigetre pedig ingyenes híd vezet.

    A járványügyi helyzet rendkívül kedvező jelenleg, a határok megnyitásának szisztémája is kidolgozás alatt áll, tehát minden bizonnyal teljes biztonságban érezhetjük magunkat és családunkat a nyaralás idején. A Villa Rosa apartman tulajdonosai turnusváltáskor biztosítják a vírusölő szerekkel az apartman megfelelő fertőtlenítését.

    Apartman Vir Horvátország olcsó ajánlat: 

    4+2 fős apartman

    jún. 1-25: 70 euró/hét/apartman

    jún. 25-júl. 2: 80 euró/hét/apartman

    2 fős stúdió

    jún. 1-25: 30 euró/hét/apartman

    Foglalás

    A jelenlegi helyzet miatt a foglaltságunk gyakran változik, itt tudják megtekinteni az ár táblázat alatt a foglalás ikonra kattintva:

    https://villarosaapartman.hu/arak/

    Amennyiben az Önöknek megfelelő dátum már foglalt a táblázatban, akkor tudunk más, környékbeli apartmant ajánlani, mindegyik itt található a Villa Rosa apartman közelében, tehát nagyobb társaságoknak is tudunk szállás lehetőséget biztosítani.

    További információkért hívjon bennünket: +385 917 658 719 számon, vagy írjon e-mailt: homonnai@gmail.com

    Levelében tüntesse fel, kb. mettől-meddig tervezi nyaralását, hány fő szeretne jönni és ebből hány gyermek van és ők hány évesek, így gyorsabban tudjuk megtalálni az Önök számára kedvező apartmant.

    Érkezéskor a helyszínen várjuk magyar nyelvű asszisztenciával, amelyet a nyaralás alatt is biztosítani tudunk. Egész évben itt élünk, így bőséges tapasztalatunkkal tudunk segítséget nyújtani a nálunk pihenő vendégeinknek.

     

     

     

  • Vir sziget apartman foglalható

    A határok megnyitásán is dolgoznak Horvátországban, tehát biztonságosan pihenhetünk egy közvetlen parti apartman kényelmét élvezve Vir sziget csodás partján.

    Örömmel jelenthetjük, hogy a horvát járványhelyzet kedvező, ápr. 27-tól fokozatosan újraindítják a gazdaságot, először megnyitnak a kisebb üzletek, majd május 4-től a fodrászok, kozmetikusok, magánrendelők, végül május 11-től az óvodák és az általános iskolák alsó tagozatai és a bevásárlóközpontok, vendéglátóhelyek is. 

    A kijárási korlátozásokat a megyéken belül megszüntették, újraindul a tömegközlekedés is, megfelelő szabályozásokkal.

    A járványgörbe rendkívül jó képet mutat Horvátországban, tartósan alacsony az új megbetegedések száma, 5-15 fő/nap. A fertőzöttek 65 %-a már meggyógyult.

    Az üzletekben a bejáratoknál kézfertőtlenítők és néhol kesztyűk is vannak kihelyezve, a nagyobb üzletekben szabályozzák a bent lévő vásárlók számát.

    Az éttermek, vendéglátóhelyek újranyitásának szabályozását is kidolgozzák, várhatóan maximalizálva lesz a vendégek száma és az asztalok közötti távolságot is 1,5-2 méterre emelik. Először a kerthelyiséggel rendelkező éttermek nyithatnak ki. Természetesen, mint minden más országban, itt is folyamatosan változnak a körülmények, a a szabályozások rendje, módja.

    A másik jó hír az, hogy az autópályák díját nem fogják felemelni a szezonra, mint a korábbi években, tehát olcsóbban utazhatunk az idei nyáron.

    A magánszállások is nyitva lehetnek már, a szállodákra alkalmazandó szabályozásról is hamarosan tájékoztatást fognak adni.

    Mi, a Villa Rosa apartman tulajdonosai is szeretnénk, hogy a Vendégeink biztonságban érezzék magukat nálunk, ezért mi is fokozottan figyelünk a turnusváltás során a megfelelő fertőtlenítésre, takarításra, vírusölő tisztítószerek használatával.

    Vir sziget déli oldalán található a Villa Rosa apartman, a Prezida részen, ami sokak szerint a sziget legszebb partszakasza, ezért érdemes mielőbb foglalni. 

    A jelenlegi helyzet miatt a foglaltságunk gyakran változik, itt tudják megtekinteni az ár táblázat alatt a foglalás ikonra kattintva:

    https://villarosaapartman.hu/arak/

    További információkért hívjon bennünket: +385 917 658 719 számon, vagy írjon e-mailt: homonnai@gmail.com

     

     

  • Vir sziget apartman Horvátország

    Vir szigeten közvetlen parti kiadó apartmanok

    Nagyon jó hírekről tudunk beszámolni, a horvát járványhelyzet kedvező, tartósan csökkenő tendenciát mutat, tehát hamarosan utazhatnak a kedves Vendégeink. 🙂

    Továbbra is rugalmas feltételekkel lehet nálunk foglalni, a foglaltsági táblázatunk az átfoglalások miatt folyamatosan változik, itt lehet megtekinteni, a foglalás ikonra kattintva:

    https://villarosaapartman.hu/arak/

    További kedvezményeket tudunk nyújtani azoknak, akik már nagyon unják a home schoolt, a home office-t, kockázat nélkül foglalhat júniusi időpontokra mindenki, előleg fizetés nélkül, rendkívül kedvező árakon 4-6 fős közvetlen parti apartmanokat és 2 fős stúdió apartmant:

    Jún. 1-25: 30 euró/éj/ 2 fős stúdió

    Jún. 1-25: 70 euró/éj/ 6 fős apartman

    Júl. 25-júl. 2: 80 euró/éj/6 fős apartman (100 euró/éj/apartman helyett)

    Ha júliusban vagy augusztusban szeretnének Vir szigetre jönni pihenni, tudunk más környékbeli szállás lehetőséget is ajánlani, hívjon minket bátran:

    +385 917 658 719

    E-mailben is állunk rendelkezésre, kérjen ajánlatot tőlünk időpont és személyek számának megjelölésével: homonnai@gmail.com 

    Mi egész évben itt élünk, tehát magyar nyelven tudunk tájékoztatást, információt adni a nyaralás alatt Önöknek.  Az esetlegesen felmerülő problémáikban igyekszünk legjobb tudásunk szerint segítséget nyújtani. Széles körű, személyes tapasztalattal rendelkezünk a környék látnivalóit tekintve, olyan helyeket is tudunk javasolni, melyek  eldugott kis öblök, homokos strandok, kevésbé ismert, de gyönyörű látnivalók. 

    A nyaralás megtervezésében is bátran fordulhat hozzánk a fenti elérhetőségeken, ha elakadna a program szervezésben vagy valamilyen gyakorlati tanácsra lenne szüksége.

     

     

  • Vir sziget apartman olcsón

    Vir sziget Apartman – KEDVEZŐ ÁRAK – VILLA ROSA Apartman 

    Nagyon olcsó árakon tud közvetlen tengerparti apartmant foglalni Vir sziget déli oldalán júniusban, ne hagyja ki a lehetőséget! A koronavírus miatt kialakult helyzetben a júniusi foglalások esetén nem kell előleget fizetni, tehát kockázat nélkül tud foglalni nálunk.

    2 fős stúdió

    06. 04-11. és 06. 11-18 – 30 euró/éj/stúdió

    06.18-25 – 40 euró/éj/stúdió

    4-6 fős apartman

    06.04-11. – 60 euró/éj/apartman

    06. 11-18. – 70 euró/éj/apartman

    06 18-25. – 90  euró/éj/apartman

    https://villarosaapartman.hu/galeria/

  • Közvetlen parti apartman magyar tulajdonostól

    Szabad időpontok Villa Rosa közvetlen parti apartman:

    4+2 fős apartmanok

    2020. 07.17-24.

    2020. 08.20-27 vagy 08.21-28. : 700 euró/hét/apartman

    2 fős stúdió

    2020. 08.20-27.: 350 euró/hét/apartman

    Közvetlen parti apartman

    Tájékoztató a kedves Vendégeinknek a korona vírus okozta helyzettel kapcsolatban:

    Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy a Villa Rosa közvetlen parti apartman foglaltsága csaknem tele van a 2020-as főszezonra. Azonban a helyzet változékonysága miatt gyakran történhetnek időpont módosítások, amiket rugalmasan kezelünk, hiszen olyan helyzetet szeretnénk teremteni, amely mind a Vendégeink, mind a mi számunkra megfelelő lehet.

    2020. április 1-től kezdve a foglalásainkat a következő feltételek mellett kötjük le:

    • 30 % előleg fizetése, amely visszajár, amennyiben az esetleges határzár miatt az utazás nem tud megvalósulni.
    • Euró árfolyam gát: Az előlegre és a hátralék összegére is vonatkozik, max. 350 Ft (a már meglévő foglalások 330-345 Ft-on történtek). Ez a már megkötött szerződések hátralékának árfolyamára is vonatkozik!! Amennyiben a foglaláskor a napi árfolyam ennél az összegnél alacsonyabb, természetesen azzal számolunk.
    • Rugalmasság a már meglévő foglalások kapcsán: szükség esetén a jövő évre is át lehet tenni a nyaralásokat, ugyanazon az áron és árfolyamon, ami a szerződésben szerepel.

    Mottónk: A sok éves munkánk gyümölcseként a visszatérő vendégeinket szeretnénk megtartani, olyan formában, ami mindkét félnek előnyös.

     

     

  • Közvetlen parti apartman Vir szigeten!

    Közvetlen parti apartman Vir szigeten

    Júniusi kedvező árakkal várjuk kedves Vendégeinket:

    2 fős stúdió

    Jún. 18-25 – 30 euró/éj/stúdió

    4-6 fős apartman

    Jún. 11-18. – 70 euró/éj/apartman

    Jún. 18-25. – 70 euró/éj/apartman

    Pihenjen az Adrián közvetlen parti apartmanunkban és élvezze a reggeli kávéját tengeri kilátással a teraszról!

  • Szállás Vir szigeten közvetlen parton

    Szállás Vir szigeten Horvátországban

    Szeptemberi szabad időpontok:

    aug. 30-szept. 6

    szept. 6-13

    szept. 13 után rövidebb időszakokra, hosszabb hétvégékre is foglalható

    Az ár az időpontól függően 50-90 euró/éj/apartman

     

  • Szállás Vir sziget Horvátország

    Foglalható apartmanok, szállás júliusban Vir sziget:

    Franjo apartman – KÖZVETLEN TENGERPARTI

    https://villarosaapartman.hu/property/franjo-apartmanok/

    • 2-3 fős stúdió – 70 euró/éj/apartman

    Júl. 4 előtt, Júl. 11-14, Júl. 27-aug. 1

    • 5 apartman – 100 euró/éj/apartman

    Júl. 4 előtt, Júl. 18-21.

    Marica apartman

    https://villarosaapartman.hu/property/marica/

    • 2-3 fős apartman – 55 euró/éj/apartman

    Júl. 7 előtt

    Bozica apartman

    https://villarosaapartman.hu/property/bozica-apartmanok/

    • 2-3 fős apartman – 55 euró/éj/apartman

    Júl. 31-aug. 5

    • 4 fős apartman – 60 euró/éj/apartman

    Júl. 5 előtt

    Sandra apartman – KÖZVETLEN TENGERPARTI

    https://villarosaapartman.hu/property/sandra-apartmanok-2/

    • 2 fős stúdió apartman – 70 euró/éj/apartman

    Júl. 1-12.

    • 4 fős apartman – 100 euró/éj/apartman

    Júl. 6 előtt, Júl. 5-8.

    Rezika apartman

    https://villarosaapartman.hu/property/rezika-apartmanok/

    • 2 fős stúdió apartman – 35 euró/éj/apartman

    Júl. 6 előtt

    • 4 fős apartman – 50 euró/éj/apartman

    Júl. 1-25.