Vendégkönyv

Írjon a vendégkönyvünkbe

 
 
 
 
 
Fields marked with * are required.
Your E-mail address won't be published.
For security reasons we save the IP address 54.221.17.234.
It's possible that your entry will only be visible in the guestbook after we reviewed it.
We reserve the right to edit, delete, or not publish entries.
Zebegényiné Győri Julianna wrote on 2016-08-29:
2016. július 07-14-ig nyaraltunk a Villa Rosa Apartmanban. Feledhetetlen napokat töltöttünk ott. Az apartman minden kényelemnek megfelel, tiszta, a konyha jól felszerelt, a légkondi a nagy melegben is kellenes klimát biztositott. A házigazdák figyelmesek, segitőkészek voltak. Köszönet mindenért Ildikó!
Kovács Ilona wrote on 2016-05-11:
Sajnos előre nem kalkulált családi okok miatt le kellett mondanunk a 2015.06.16 től tervezett nyaralásunk a tulajdonos korrektül jár el annak ellenére, hogy a szerződésben nem jár vissza az előleg. Vissza utalta,bízom benne lesz rá módunk még ott nyaralni, másnak is csak ajánlani tudom
Karácsonyi Anna wrote on 2015-08-12:
Szuper a szállás, rendkívül otthonos, tiszta, praktikus. A szállásadók kedvesek, segítőkészek. A part nagyon jó, lassan mélyülő, gyerekbarát strand egy karnyújtásra, a bolt 10 perc sétára van, ahol minden nap friss és finom grillcsirkét vehetünk, ha nem akarunk a főzéssel babrálni. A szálláson grillezni is lehetett, amit mi kihasználtunk, Zadarban a halpiacon 60-80 kunáért lehet friss, gyönyörű halakat vásárolni. Nagyon jól éreztük magunkat! Mindenkinek ajánlani tudom 🙂 köszönjük!
Karácsonyiné wrote on 2015-08-10:
Gyerek paradicsomként tudnám jellemezni a helyet. Nagyon ízléses, tiszta, kényelmes az apartman, gyönyörű kilátással a tengerre. A tenger tényleg 1 perc, ezért a strandolók zaja felhallatszik a teraszra, ezzel számolni kell. Mi remekül éreztük magunkat 🙂
Judit wrote on 2012-06-17:
[url=http://holnap001.blog.com]Horvátország[/url]ot imádom! Csak ide sehova máshova! Csak ajánlani tudom:)
ZOLI wrote on 2012-06-17:
Sziasztok, Mi az elmúlt évben voltunkHorvátországban, és tényleg csodás egy hely, csak ajánlani tudom!:)
Krisztina és Gábor wrote on 2012-05-20:
Sziasztok! Mi nagyon jól éreztük magunkat, mindenkinek csak ajánlani tudjuk! És igen nagy előny, hogy magyar nyelvű segítség kapható magától a tulajtól:)Az apartmanház magáért beszél élvezet volt mikor kiléptem reggel az ajtón a tengert látni! Egyszerűen meseszép:) Köszönjük az élményt Ildikó!
Molnárné Kata wrote on 2011-12-16:
Sziasztok! Minden gyönyörű az apartman magáért beszél, nagyon igényes! Nagy előny volt, hogy a tulajjal is beszélni lehetett nap mint nap...Köszi mindent Ildi és Feri!A legközelebbi találkozás reméljük jobban sikerül, mert hamarabb haza kellett jönni a szigeten fejét ütötte valami baci 🙁 de még ennek ellenére is nagyon jól éreztük magunkat nálatok! Puszi!
INCI wrote on 2011-12-14:
Kellemes, jól felszerelt,barátságos, lakájos apartman,szép kilátás, kényelemes terasz és kedves vendéglátó fogadott bennünket.Noha csak egy hétvégét töltöttünk ott, azt is előszezonban,jó szívvel ajánlom ezt a helyet mindenkinek,alkalomadtán mi is visszatérünk.A képek a honlapon nem hazudnak,tényleg ilyen kellemes.
Jakab Lajosné wrote on 2011-12-12:
Kedves leendő vendégek.Nagyon ajánlom ezt a szép,gyögyörű helyen lévő apartmant mindenki számára kortól nemtől függetlenül. Mi hatan töltöttünk itt egy hetet,+ a család kedvence egy Golden Retriver kutyussal.S elmondhatjuk hogy felejthetetlen élményekben volt részünk. Mind a vendégszeretet,mind a környezettel nagyon eelégedettek voltunk. Reméljük még többször visszatérhetünk. Jakab család